Legutóbbi számunkból

Tartalom
Próbaszám
Médiaajánló
 

A Jövő Járműve


A FOLYÓIRAT

A nemzetközi járműipar élenjáró szereplői részéről töretlen az érdeklődés hazánk iránt. A Jövő Járműve folyóiratot és ikertestvérét, a honlapot azért hozták létre az alapítók, hogy a magyar járműgyártás és a hozzá kapcsolódó, egyre erőteljesebb kutató-fejlesztő tevékenység eredményeinek méltó, rangos fóruma, az egyetemeken, főiskolákon, kutatóintézetekben és műhelyekben születő szellemi értékek tárhelye legyen.
 A program alapítóinak nemes szándéka szerint mindezek a publikációk közkinccsé válhatnak. Ezáltal az autóiparban és egyetemi fakultásokon érlelődő innovációs ötletek szülői, a kutatók, online módon, azonnal megismerhetik egymás gondolatait, így ez a hely valóban a hazai autóipari kutatás közös szellemi műhelyévé válhat.
 Olvassák publikációinkat, lapozzák át folyóiratunk virtuális számait, böngésszenek a sokrétű keresőprogramban! Vessék bele magukat e szellemi kalandpark sűrűjébe! Az alapítók és a szerkesztők azt kívánják, hogy a hazai autós értelmiség érezze otthon magát a világháló ezen szegletében.

A lapszámokhoz egybefűzött pdf-formátumban, az egyes cikkekhez ugyanígy, és html formátumban is hozzáférhet mindenki ingyenesen. Egyetlen feltétel, hogy regisztráljon az oldalon, ami szintén ingyenes.
 

Folyóirat-archívum

 
 


1|2 


3|4 
 

Tartalomjegyzék

  3. oldal Köszöntő
  5. oldal Szoftver a jövő autójában
  7. oldal Gyakorlatorientált (duális) képzés a Kecskeméti Főiskolán a járműmérnöki alapszakon
  10. oldal Járművek alacsony sebességű mozgásának vizsgálata
  16. oldal Műanyag közúti gépjárműelemek anyagmodelljének definiálása és validálása végeselemes módszerrel
  20. oldal Elektromos hajtású gépjárművek fejlesztésének és üzemeltetésének legfontosabb alapvetései, különös tekintettel a tömegközlekedés vonatkozásaira
  28. oldal Potenciális válság-előrejelző modell és eljárás megalapozása és kidolgozása járműipari indikátorok felhasználásával
  34. oldal Autóbusz futóművének dinamikai modellezése
  39. oldal Hangos karácsonyra várva
  42. oldal Áramlás okozta zajok modellezése levegőszelepben