Legutóbbi számunkból

Tartalom
Próbaszám
Médiaajánló
 

A Jövő Járműve


A FOLYÓIRAT

A nemzetközi járműipar élenjáró szereplői részéről töretlen az érdeklődés hazánk iránt. A Jövő Járműve folyóiratot és ikertestvérét, a honlapot azért hozták létre az alapítók, hogy a magyar járműgyártás és a hozzá kapcsolódó, egyre erőteljesebb kutató-fejlesztő tevékenység eredményeinek méltó, rangos fóruma, az egyetemeken, főiskolákon, kutatóintézetekben és műhelyekben születő szellemi értékek tárhelye legyen.
 A program alapítóinak nemes szándéka szerint mindezek a publikációk közkinccsé válhatnak. Ezáltal az autóiparban és egyetemi fakultásokon érlelődő innovációs ötletek szülői, a kutatók, online módon, azonnal megismerhetik egymás gondolatait, így ez a hely valóban a hazai autóipari kutatás közös szellemi műhelyévé válhat.
 Olvassák publikációinkat, lapozzák át folyóiratunk virtuális számait, böngésszenek a sokrétű keresőprogramban! Vessék bele magukat e szellemi kalandpark sűrűjébe! Az alapítók és a szerkesztők azt kívánják, hogy a hazai autós értelmiség érezze otthon magát a világháló ezen szegletében.

A lapszámokhoz egybefűzött pdf-formátumban, az egyes cikkekhez ugyanígy, és html formátumban is hozzáférhet mindenki ingyenesen. Egyetlen feltétel, hogy regisztráljon az oldalon, ami szintén ingyenes.
 

Folyóirat-archívum

 
 
 

Tartalomjegyzék